Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014–2020
februarie-martie 2023
– sunt finalizate serviciile de promovare si organizare de evenimentele iar pentru platforma sunt realizate adaptari pentru aplicatiile mobile si sunt trimise spre aprobare catre magazinele de aplicatii iOS si Android. De asemenea, sunt implementate sistemul de notificari, sistemul de generare de facturi si integrarea cu procesatorul de plati, solicitarea de retragere din proiect si mediere, arhitectura si infrastructura pentru Go Live. Astfel, este finalizata platforma si lansata oficial in cadrul evenimentului de lansare din 28 martie.
ianuarie 2023
– se face receptia variantei finale a modulelor AI si se lucreaza la finalizarea implementarii modului de matching si a extragerii de date din CV-uri. Platforma se dezvolta in continuare cu functionalitati dintre care amintim: modulul de chat si ticketing, cautarea de proiecte si filtrarea acestora, crearea de alerte de job, functionalitatea de follow a unei companii, precum si sistemul de administrare a platformei.
decembrie 2022
– se inregistreaza un progres general al proiectului de 80%, branding-ul este finalizat, landing page-ul este publicat iar campania de promovare online este in plina desfasurare.
noiembrie 2022
– se face receptia livrarii Beta a modulelor AI si se demareaza implementarea lor.
septembrie-octombrie 2022
– se desfasoara si finalizeaza cu success procedura competitiva de achizitie a Serviciilor de promovare online si organizare de evenimente. Dezvoltarea platformei progreseaza cu functionalitati pentru setarea de meeting-uri, acordarea de recenzii si initierea rapoartelor de lucru, iar interfetele se actualizeaza conform branding-ului.
aprilie – iunie 2022
– este relansata si finalizata cu succes procedura competitiva de achizitie a Serviciilor de cercetare AI. Din perspectiva dezvoltarii platformei, se inregistreaza progres privind fluxurile legate de proiecte si initierea procesului de incheiere de colaborari intre companii si consultanti. De asemenea, este notificata autoritatea finantatoare privind schimbarea denumirii platformei din “Alumnus” in “inctrl”, ca urmare a proceselor de branding.
februarie 2022
– are loc prima vizita de monitorizare desfasurata la sediul proiectului din Baia Mare, ocazie cu care este expus progresul proiectului si al dezvoltarii si efectuat un demo al platformei.
decembrie 2021
– se inregistreaza un progres general al proiectului de 55%; sunt implementate pagina de start a consultantilor si cea a companiilor, procesul companiilor de inserare a criteriilor de cautare, si vizualizarea detaliilor despre consultanti.
iulie 2021
– este demarata procedura competitiva pentru achitionarea de Servicii de cercetare AI, incheiata fara nici un participant.
iunie 2021
– este finalizata procedura de achizitie directa de echipamente IT hardware si software. In ceea ce priveste dezvoltarea, sunt implementate functionalitati si interfete pentru procesele de onboarding si crearea de profile pentru consultanti si companii.
martie 2021
– procesul de dezvoltare in regim iterativ este initiat. Sunt definitivate tehnologiile optime pentru implementarea platformei, trecand la implementarea arhitecturii si mock-up-urilor.
octombrie 2020
– in urma activitatilor de cercetare, sunt stabilite procesele informationale privind utilizatorii platformei. Se avansazea in activitatile privind arhitectura si crearea de mockup-uri initiale.
iunie 2020
– echipa incepe activitatile de lucru. Este demarat procesul initial de cercetare si wireframing privind solutiile optime pentru a raspunde cerintelor de business.
26 iunie 2020
Beneficiarul SC INTELLIGENCE ACT SRL, desfășoara în perioada 01.04.2020 – 31.03.2022 proiectul “Alumnus – PLATFORMĂ DIGITALĂ INOVATIVĂ PENTRU RECRUTARE ȘI GESTIUNE CONTRACTORI”, în baza Contractului de Finantare Nr. 23/221_ap2/01.04.2020, Cod SMIS 128985, încheiat cu Autoritatea pentru Digitalizarea României, Organism intermediar prentru POC 2014–2020, Axa Prioritară 2 – “Tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă”, Obiectiv specific 2.2 “Creșterea contribuției sectorului TIC pentru competitivitatea economică”.
Valoarea totală a proiectului este de 7.977.612,78 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 4.451.632,11 lei (valoare eligibilă nerambursabilă din FEDR – 3.783.887,30 lei, valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul național – 667.744,81 lei).
Obiectivul proiectului îl reprezinta creșterea competitivității economice a companiei INTELLIGENCE ACT SRL în sectorul TIC, prin dezvoltarea experimentală a unei platforme inovative de recrutare a personalului, care va perimite companiilor să selecteze specialiști în funcție de proiectele dezvoltate, necesitățile de moment, experiența acestora în domeniu, relaționarea acestora, etc.
Rezultatele preconizate ale proiectului:
-
- dezvoltarea experimentală a unei soluții inovative pentru recrutarea specialiștilor din toate domeniile;
-
- cresterea competitivității economice a SC. INTELLIGENCE ACT SRL. pe piața de profil prin dezvoltarea experimentală a acestei soluții inovative;
-
- cresterea veniturilor acesteia cu aproximativ 390.000 lei pe an, în primul an de operare.
Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014–2020 „Competitivi împreună”
Date de contact:
S.C. INTELLIGENCE ACT S.R.L
Persoana de contact: Calin Lupsan, Administrator, Tel: 0374 927 933
Adresa email: office@intelactsoft.com
27 martie 2023
ANUNȚ FINALIZARE PROIECT
INCTRL– PLATFORMĂ DIGITALĂ INOVATIVĂ PENTRU RECRUTARE ȘI GESTIUNE CONTRACTORI
S.C. INTELLIGENCE ACT S.R.L. cu sediul social în Municipiul București, Sector 1, Str. Pictor Ion Negulici, nr. 32, etaj 1, anunță finalizarea proiectul cu titlul “INCTRL – PLATFORMA DIGITALA INOVATIVA PENTRU RECRUTARE SI GESTIUNE CONTRACTORI”, cod SMIS 128985, finanțat prin Programul Operațional Competitivitate, Axa prioritară 2 – Tehnologia Informației și Comunicațiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă, Prioritatea de investiții 2b – Dezvoltarea produselor și serviciilor TIC, a comerțului electronic și a cererii de TIC, Acțiunea 2.2.1 – Sprijinirea creșterii valorii adăugate generate de sectorul TIC și a inovării în domeniu prin dezvoltarea de clustere, în baza contractului de finanțare încheiat cu Autoritatea pentru Digitalizarea României în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Competitivitate.
Perioada de implementare a proiectului a fost de 36 de luni de la data semnării contractului de finanțare în 01.04.2020, având ca data de finalizare 01.04.2023.
Obiectivul general al proiectului a fost dezvoltarea activității economice în domeniul realizării și dezvoltării de aplicații pentru internet de către S.C. INTELLIGENCE ACT S.R.L. pentru clienți din toata țara.
Rezultatele așteptate ca urmare a implementării proiectului sunt următoarele:
-
Platforma INCTRL – platformă electronică on-line de recrutare și gestiune contractori.
Concepută pentru a simplifica semnificativ procesul de identificare și preselecție a resurselor potrivite din industria IT, Inctrl foloseşte inteligenţa artificială pentru a identifica şi propune specialiştii conform preferinţelor individuale ale oamenilor pe de o parte, şi nevoii din proiectele companiilor, pe de altă parte.
Platforma Inctrl automatizează procesul de preselecție, este uşor de utilizat, cu o interfaţă simplă şi intuitivă și permite utilizatorilor să îşi creeze un profil personalizat, să caute şi să aplice pentru proiecte, să îşi încarce CV-urile automat, să intre în contact cu companiile de care sunt interesaţi şi să îşi gestioneze proiectele şi veniturile. Specialistii IT pot opta să lucreze pentru unul sau mai mulți angajatori, împărțindu-și disponibilitatea în funcție de preferințele presetate.
Companiile pot folosi Inctrl pentru a posta proiecte, a căuta candidaţi potriviţi, a forma echipe întregi de proiect, a gestiona proiectele, resursele şi plăţile.
Pentru a se obţine cel mai bun rezultat posibil din interacţiunea cu platforma, s-a folosit inteligenţa artificială și machine learning, automatizând procesul de recrutare.
2. Dezvoltarea infrastructurii societății – prin intermediul proiectului compania și-a dezvoltat baza materială prin achiziția unui imobil în Baia Mare ce deserveste ca locație de implementare, echipamente IT constând în laptopuri, server, smartphone și licențe pentru sisteme de operare, Office, Atlassian și Balsamiq.
Valoarea totală a proiectului este de 7.977.612,78 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 4.451.632,11 lei (3.783.887,30 lei reprezentând FEDR și 667.744,81 lei buget național).
Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014–2020
Date de contact:
S.C. INTELLIGENCE ACT S.R.L.
Persoana de contact: CĂLIN LUPȘAN, Administrator
Telefon: 0374 927 933
Adresa e-mail office@intelactsoft.com